تبلیغات
مهاجرت به کانادا و مهاجرت به استرالیا و اقامت - مطالب مرداد 1395
 

گرفتن مهاجرت از راه کار در کشور ایرلند

نوشته شده توسط :beyad mandani
یکشنبه 31 مرداد 1395-10:57 ق.ظ

عنوان : اخذ اقامت از طریق کار در کشور ایرلند

ایرلند

ویزای کار در کشور ایرلند از چند طریق امکانپذیر است که یکی از راه های گرفتن ویزای کار این است که شخص در کشور ایرلند یک دعوت نامه کاری از یک شخص واجد شرایط که دارای شرکت معتبر در ایرلند است دریافت نماید که شخص نیز باید شرایط لازم را داشته باشد . یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید ، که طی مراحلی که ابتدا ۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو میگیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرفته شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید.

 

پیدا کردن کار فرما در اروپا شرایط خاصی دارد که در ادامه مطلب به طور کامل بررسی خواهیم کرد و کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام شخص متقاضی، حقوقی را در نظر بگیرد که کل هزینه های زندگی شخص و خانواده او را در بر داشته باشد .

بنابر این در کشور ایرلند اخذ ویزای کار امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد و اساسا باید کارفرما این امکان را داشته باشد که برای کارگر متقاضی تقاضای ویزای کار کند. در اصطلاح شخص کارفرما در کشور ایرلند باید بتواند اسپانسر شود. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری سخت است . مراقب باشید افراد کلاهبردار ادعا می کنند که می توانند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند ، بنابراین همواره توجه داشته باشید تا به هر شخصی اعتماد نکنید.

شما اگر مایل هستید این روش را انتخاب کنید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه به طول میانجامد که شخص متقاضی میتواند بعد از چند سال ( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دایم کند و با قوانین کنونی این امر به راحتی مقدور میباشد.

اخذ ویزای کار روش دیگری هم دارد ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در برخی از کشور ها مانند استرالیا، کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد . ویزای این راه معمولا به نام ویزای مهارت خوانده میشود (skilled worker ) .این ویزا در کشور های مختلف فرق دارد و در مورد کشور ایرلند این مسئله در حل حاضر در شرایط سختی به سر می برد.

پروسه این ویزا در اکثر کشورها خیلی طولانی میباشد و کشور دانمارک بهترین کشوری است که الان میتوان برای آن اقدام نمود که یک پروسه ۷ تا ۹ ماهه دارد. ویزای GR1 نام ویزای کار دانمارک است که مشهور به ویزای گرین کارت میباشد.

یکی از راه هایی که بتوان در کشور ایرلند کار فرما را پیدا کرده و به طور قانونی در آن کشور مشغول به کار شد این است که به عنوان دانشجو وارد کشور ایرلند شویم و چون در حین تحصیل اجازه کار نیمه وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی درسمان تمام شد از کارفرما در کشور ایرلند درخواست کار کنیم ،این راه از جمله راههای بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به کشور ایرلند شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مورد نظر خود را پیدا کند و آن را تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳تا۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام کند.





نظرات() 

گرفتن ویزای EB1 و شرایط زندگی در امریکا

نوشته شده توسط :beyad mandani
شنبه 30 مرداد 1395-10:57 ق.ظ

عنوان : گرفتن ویزای EB1 و شرایط زندگی در امریکا

تعداد متقاضیان تحصیل در آمریکا ، مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت آمریکا (گرین کارت) در مقایسه با کشورهای دیگر، آمار بالاتری را نشان میدهد. آمریکا به عنوان اولین قدرت اقتصادی جهان با داشتن بزرگترین منابع طبیعی و صنایع پیشرفته به مقصدی رویایی برای رسیدن به خواسته های رویایی بسیاری از این افراد تبدیل شده است. امروزه به علل گوناگون از جمله نیاز روز افزون کشور ها به افراد متخصص، علاقه به ادامه تحصیل در سطح کارشناسی ارشد و دکترا در دانشجویان سراسر دنیا از جمله ایران وجود دارد. کشور آمریکا با بیش از ۵۰۰۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی نیاز روز افزون به دانشجوی خارجی در صدر کشورهای علاقه مند به پذیرش تحصیلی جای می گیرد.

 

امکانات مالی دانشگاه های آمریکا بسیار بیشتر از دانشگاه های کشورهای دیگر است. همین طورامکان استفاده از مراکز علمی در سراسر کشور پهناور آمریکا، کنفرانس ها و کارگاه های علمی آموزشی، امکان دسترسی به عده ای از بهترین اساتید فن دنیا، نظام آموزشی بسیار منظم و …. از جمله دلایلی است که ایالات متحده آمریکا را برای بسیاری از علاقه مندان ادامه تحصیل در صدر فهرست کشورها قرار داده است. آمریکا از کشورهایی است که سیستم دانشگاهی پیشرفته‌ای دارند به طوری که از سیستم دانشگاه‌ های تحقیقاتی آمریکا امروزه توسط بسیاری از کشورها الگوبرداری شده‌است.

ویزای EB-1یکی از زیرمجموعه های اقامت دائم مبتنی بر اشتغال در کشور آمریکا است. این ویزا برای “شاغلان اولویت دار” در نظر گرفته می شود. این شاغلین، خارجی هایی هستند که یا “توانایی های فوق العاده” دارند و یا از جمله “اساتید و محققان ممتاز” هستند و همچنین، برخی “مدیران شرکت های خارجی منتقل شده به آمریکا” را نیز در بر می گیرد. این ویزا به این اشخاص امکان می دهد که بتوانند به طور دائم در آمریکا اقامت داشته باشند.
این ویزا به سه دسته ازافراد خارجی اعطا می شود:

الف) افراد دارای "توانایی فوق العاده" در زمینه هایی همچون علوم، هنرها، تحصیلات، تجارت و ورزش، که توانایی آنها با تمجید مستمر بین المللی و داخلی اثبات شده و دستاوردهای آنان با از مدارک و مستنداتی مستحکم برخوردار است.

ب) “اساتید و محققان ممتاز” که به طور بین المللی، به دلیل دستاوردهای دانشگاهی ممتاز خود در یک رشته خاص مورد تقدیر قرار گرفته اند. این افراد باید همچنین دست کم سه سال سابقه تدریس یا پژوهش در رشته خود را داشته باشند و همچنین باید به صورت استاد دائم به یکی از دانشگاه های آمریکا انتقال یافته باشد. برای این دسته، شرایطی دیگر نیز وجود دارد.

ج) “برخی مدیران شرکت های خارجی که به آمریکا منتقل شده اند” نیز می توانند از ویزای EB-1بهره مند باشند. این افراد باید در سه سال قبل از تقاضا، در شرکتی که اکنون در آمریکا فعالیت می کند، حداقل یک بار استخدام شده باشند. این ویزا نیز شرایطی اضافی در بر خواهد داشت.
شرایط دسته “توانایی های فوق العاده”

گرین کارت EB-1توانایی های فوق العاده، که به ویزای EB-1Aنیز معروف شده است، زیر مجموعه اولویت دار ویزای مهاجرت مبتنی بر استخدام به شمار می آید. برای تقاضای ویزای EB-1Aنیازی به مجوز عادی اشتغال وجود ندارد و متقاضی نیازی ندارد که از یک کارفرمای آمریکایی پیشنهاد کاری داشته باشد. به همین دلیل، این نوع ویزا نسبت به ویزای های مربوط به بورس تحصیلی و پژوهش، مزیت قابل توجهی دارد.

متقاضی ویزای EB-1Aاز میان 10 شرط زیر، باید حداقل از سه شرط برخوردار باشد:

– مدرک دریافت جوایز داخلی یا بین المللی.

– مدرک عضویت در نهادهای مربوط به رشته خود، که برای عضویت در آنها برخورداری از دستاوردهای ممتاز ضروری می باشد.

– مدرک انتشار مقاله هایی درباره متقاضی در نشریات حرفه ای یا دیگر رسانه های گسترده.

– مدرک داوری متقاضی درباره فعالیت دیگران در رشته مورد نظر، چه این داوری به صورت انفرادی باشد و چه به صورت گروهی.

– مدرک نشاندهنده خدمات علمی، دانشگاهی، هنری، ورزشی یا تجاری در رشته مورد نظر.

– مدرک تألیف مقاله های دانشگاهی در نشریات حرفه ای و رسانه های گسترده.

– مدرک حاکی از نمایش آثار متقاضی در نمایشگاه ها.

– مدرک تصدی مدیریت یا نقشی کلیدی در نهادهای برجسته.

– مدرک نشان دهنده برخورداری از درآمد بالا که نسبت به درآمد دیگران در رشته مورد نظر، بیشتر باشد.

– مدرک نشان دهنده موفقیت های تجاری در هنرهای نمایشی.

مهمترین مزیت های تقاضا برای ویزای توانایی های فوق العاده، از این قرار است: عدم نیاز به مجوز کار؛ عدم نیاز به پیشنهاد کاری یا پست شغلی؛ سرعت بیشتر نسبت به دیگر روش های صدور ویزای کار.
اساتید و محققان ممتاز

گرین کارت اساتید و محققان ممتاز، که ویزای EB-1Bیا EB-OR نیز نامیده می شود، از جمله زیرمجموعه های مرجح مهاجرت کاری به شمار می آید. برای این ویزا، یک مؤسسه آمریکایی برای استخدام استاد یا محقق خارجی، باید مدارکی را آماده کند و بقیه مدارک باید از سوی استاد یا محقق متقاضی آماده شود.

در مدارک ارائه شده از سوی متقاضی، باید مدارکی دال بر توانایی فوق العاده وی وجود داشته باشد و همچنین باید یک نامه پیشنهاد کاری دائمی نیز ارائه شود. متقاضی همچنین باید ثابت کند که سه سال سابقه تدریس یا پژوهش دارد.

متقاضی ویزای EB-OR باید مدارکی ارائه دهد که ثابت کند از 6 شرط زیر، حداقل از دو شرط برخوردار است:

– مدرک دریافت جوایز معتبر برای دستاوردهای ممتاز.

– مدرک عضویت در نهادهایی که برای عضویت در آنها، دستاوردهای بزرگ و ممتاز لازم است.

– مدرک انتشار مقاله هایی که دیگران درباره دستاوردهای علمی متقاضی در رشته مورد نظر نوشته اند و در نشریات حرفه ای متنشر شده است.

– مدرک دستاوردهای علمی و دانشگاهی در رشته مورد نظر.

– مدرک تألیف کتب یا مقالات دانشگاهی (در نشریات پژوهشی که در سطح جهانی توزیع می شوند)، در رشته مورد نظر.
مدیر شرکت های چند ملیتی

برای ورود به آمریکا با استفاده از ویزای EB-1مدیران چند ملیتی، کارفرما باید برای انتقال کارکنان خارجی خود که در شعبه یک شرکت آمریکایی در خارج از این کشور کار می کرده است، تقاضا بدهد و لازم است که یک رابطه شاخص میان کارمند خارجی و کارفرمای آمریکایی وجود داشته باشد.

منظور از رابطه شاخص این است که کارفرمای آمریکایی، شریک، زیر مجموعه و یا شرکت مادر یک شرکت خارجی باشد که متقاضی خارجی در آن شرکت کار می کند. برای اثبات این رابطه، کارفرمای آمریکایی باید نشان دهد که کارفرمای متقاضی خارجی در خارج از آمریکا، در واقع همان کارفرمای آمریکایی آن بوده است و یا این که کارفرمای آمریکایی، با کارفرمای خارجی رابطه شراکت داشته است.

– متقاضی استخدام مدیر خارجی، باید یک شرکت آمریکایی باشد.

– کارفرمای آمریکایی باید با کارفرمای خارجی مدیر خارجی، حداقل یک سال رابطه شراکت داشته باشد.

– متقاضی باید در سمت مدیرت در شرکت خارجی مشغول به کار بوده باشد.

برای این دسته از متقاضیان، نیاز به مجوز کار نیست اما کارفرمای آمریکایی باید در تقاضای خود نشان دهد که فرد خارجی، برای یک سمت مدیریتی استخدام می شود. در این بیانه باید وظایف متقاضی با جزئیات شرح داده شود.





نظرات() 

شرایط کاری در ترکیه و مهاجرت به آن

نوشته شده توسط :beyad mandani
پنجشنبه 28 مرداد 1395-10:18 ق.ظ

عنوان : شرایط اقتصادی ترکیه و راه اخذ مجوز کار در این کشور


ترکیه کشوری که در بین دو فرهنگ کاملا متفاوت قرار دارد و این موضوع باعث تاثیر گرفتن این کشور از هر دو کشور میشود.اما همچنان با تکیه بر فرهنگ گذشته خود توانسته از این موقعیت یعنی واقع شدن در بین غرب و شرق بهترین استفاده را بکند و  و از نظر علمی و دانشگاهی و یا اقتصادی در سطح خوبی قرار بگیرد.بیشترین جمعیت این کشور را مسلمانان تشکیل میدهد و به همین دلیل به یک مقصد خوب برای مسلمانان برای مهاجرت,کار ویا حتی تفریح تبدیل شده است.اقتصاد ترکیه ترکیبی از صنایع بومی و مدرن است که هر روز گستر ده تر میشود.ترکیه در زمینه ایجاد اشتغال برای جوانان در زمینه های فراوانا فعالیت های گسترده ای کرده است.

اقتصاد ترکیه ترکیبی از صنایع بومی و مدرن است که هر روز گستر ده تر میشود.ترکیه در زمینه ایجاد اشتغال برای جوانان در زمینه های فراوانا فعالیت های گسترده ای کرده است. به عنوان مثال در زمینه کشاورزی که با ایجاد زمینه های لازم باعث ثبت رتبه هفتم برای این کشور در دنیا در زمینه تولیدات کشاورزی شد.همچنین بخش حمل و نقل و بانکداری این کشور روند رو به رشد و مثبتی داشته است.همین عموامل باعث جلب کردن توجه نیروی کار مهاجر به این کشور شده است و متقاضیان کار برای کار در کشوری که بستر مناسب و آرامی در اقتصاد دارد اقدام میکنند.یکی درگیر از عواملی که بیشترین نقش را در رشد اقتصادی ترکیه را داشته صنعت پوشاک و نساجی این کشور بوده است به نحوی که پوشتک این کشور به برند قابل اطمینانی برای سرمایه گذاری در میان تجار تبدیل شده است.

وضعیت فعلی صنعت نساجی و پوشاک ترکیه

اگرچه سابقه صنعت نساجی در ترکیه به قرن هفده میلادی در امپراتوری عثمانی بازمی‌گردد، اما صنعت نساجی در قرن بیستم و با تاسیس کشور ترکیه وارد دوره نوسازی و مدرنیزاسیون شد. بالطبع با رشد کمی و کیفی صنعت پارچه بافی این کشور به‌عنوان لکوموتیو صادرات، بخش پوشاک آماده مصرف(Ready-to-wear) هم به مرور رشد کرد‌. در دو دهه اخیر همواره بیش از 10درصد کل صادرات ترکیه از آن این صنعت بوده است، جالب است بدانیم تقریبا نیمی از صادرات پوشاک ترکیه به کشورهای اتحادیه اروپا تعلق دارد‌. آلمان، انگلستان، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، هلند، دانمارک، آمریکا، بلژیک و سوئد مقاصد اصلی صادراتی این کشور به شمار می‌آیند.

 وضعیت مناسب صادرات صنعت پوشاک ترکیه دلایل متعددی دارد که در ادامه برخی از این موارد را بررسی خواهیم کرد:

    ترکیه از نظر مواد اولیه نساجی کشوری غنی به شمار می‌آید و هفتمین کشور تولیدکننده پنبه در جهان است.
     ترکیه موقعیت جغرافیایی مناسبی در میان اروپا و آسیا داشته و از طریق دریای مدیترانه با آفریقا در ارتباط است. درحالی که بخش تولید در استان‌های داخلی و آسیایی ترکیه به سرعت در حال رشد است، استانبول با مراکز خرید متعدد و حضور برندهای ترک و خارجی در حال تبدیل شدن به پایتخت مد جدید در کنار شهرهای پاریس، میلان، نیویورک و لندن است.
     این کشور دارای نیروی کار جوان و ماهر در بخش پوشاک و نساجی است‌. هم بخش دولتی و هم سازمان‌های غیردولتی از نیروی کار با آموزش‌های فنی به منظور حفظ سطح مهارت آنها حمایت می‌کنند‌. نیروی کار ترکیه از نیروی کار آسیایی ماهرتر و از نیروی کار اروپایی ارزان‌تر است.
     شرایط نیروی کار در صنعت پوشاک ترکیه به مراتب مناسب‌تر از کشورهایی نظیر بنگلادش و چین است و مشکلات مربوط به سلامتی و شرایط انسانی کار در این کشور کمتر از رقبای آسیایی خود است.


یکی از متقاضیان جدید و فراوان مهاجرت به ترکیه تولید کنندگان پوشاک ایرانی میباشند که با توجه به بستر مناسبی که کشور ترکیه برای تولید کنندگان پوشاک فراهم کرده باعث خروج موج فراوانی از تولید کنندگان ایرانی به سمت ترکیه شده است. 

در مقاله زیر توضیحاتی در زمینه مهاجرت به ترکیه و گرفتن اجازه کار با روشهای مختلف توضیح داده شده است.

نحوه اخذ اجازه کار در ترکیه

آخرین قانون مربوط به اشتغال خارجیان در ترکیه در سال 2003 به تصویب رسیده است. با این قانون هدفش این است که از مسیر های طولانی برای اخذ مجوز کار جلوگیری کند به این منظور که قبلا صادر کردن مجوز کار برای مهاجرین از طرف چند مرکز باید تایید میشد و به فرد ارائه میشد اما با تصویب این قانون این کار را فقط یک اداره انجام میدهد.

بر اساس قانون شماره 4817 سه نوع اجازه کار پیش بینی شده است. این گروهها شامل اجازه کار مدت دار و نامحدود برای کارکنان وابسته و کارکنان مستقل و موارد استثنائی می باشد. بر اساس قانون خارجیان می توانند از اجازه کار مدت دار ویا نامحدود به شرط به جا آوردن شرایط مورد نیاز، استفاده کنند. مدت اعتبار اجازه کار مدت دار بر اساس قرارداد کار یکسال بوده و برای کار در محل کار مشخص و حرفۀ خاصی صادر می گردد. پس از پایان یکسال اجازه کار برای همان شغل و محل کار تا سه سال دیگر تمدید می شود. پس از سه سال نیز این مجوز تا شش سال می تواند تمدید گردد.درصورتیکه یک تبعه خارجی حداقل هشت سال به صورت مداوم در ترکیه اقامت و شاغل باشد، اجازه کار دائم بدون در نظر گرفتن شرایط اشتغال در ترکیه و نیز بدون محدودیت جغرافیائی ، صادر می شود.

برای خارجیانی که حداقل پنج سال در ترکیه به صورت بلاانقطاع اقامت داشته و نیز درصورتیکه در این مدت پیش کارفرمائی اشتغال نداشته باشند مجوز اشتغال مستقل صادر می گردد. شرایط اعطاء مجوز کار استثنائی با قانون محدود شده است. اجازه کار این افراد از کارکنان مستقل و وابسته متمایز بوده و از نظر زمان محدودیت نخواهد داشت.

خارجیان برای اخذ مجوز کار از کشور متبعوشان ویا کشور محل اقامت دائمشان می توانند به نمایندگیهای جمهوری ترکیه در آن کشور مراجعه کنند. پس از تکمیل پرونده، درخواست مذکور توسط نمایندگیهای خارج از کشور به وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه ارسال خواهد شد. ظرف سه روز از زمان ارائه درخواست متقاضی اشتغال در ترکیه به نمایندگی خارج از کشور، مدارک لازم از سوی کارفرما به وزارت کار و اموراجتماعی تحویل داده می شود. پس از صدور اجازه کار توسط وزارت کار، متقاضی می بایستی ظرف نود روز به نمایندگی خارجی ترکیه مراجعه و ویزای کار دریافت نماید.

در صورتیکه متقاضیان اجازه کار دارای اقامت حداقل شش ماهه باشند شخصا و یا کارفرمایشان می تواند مدارک لازمه را به وزارت کار تحویل نماید. همچنین در این صورت نیازی به اخذ ویزای کاری پس از تائید اجازه کار موجود نمی باشد.برای تمدید مدت اجازه کار حداکثر تا 15 پس از پایان مدت مجوز و نیز دو ماه پیش از پایان مدت اعتبار آن می بایستی به وزارت کار مراجعه شود. وزارت کار مکلف است که حداکثر ظرف نود روز به گرونده متقاضی رسیدگی کرده و نیتجه را ابلاغ نماید. ولی درصورتیکه مدارکی ناقص باشد این مدت پس از تکمیل پرونده تا نود روز تمدید خواهد شد. وزارت کار می تواند از منابع امنیتی در مورد شخص مورد نظر تحقیق نماید.پس از پایان کار بررسی پرونده، وزارت کار می تواند درخواست را بپذیرد ویا آن را رد کند. درصورتیکه وزارت درخواست متقاضی را به تائید برساند، متقاضیانی که از دفاتر نمایندگی ترکیه درخارج از کشور مراجعه کرده باشند می بایستی ویزای کار از همان محل دریافت داشته و به اداره اتباع خارجی در ترکیه مراجعه نمایند.

متقاضیانی که ار داخل ترکیه مراجعه کرده اند مستقیما می توانند به اداره اتباع خارجی در پلیس آن استان مراجعه نمایند. درصورتیکه درخواست اشتغال در ترکیه رد شده باشد، متقاضی می تواند ظرف سی روز پس از ابلاغ نتیجه درخواست تجدید نظر کرده و به نتیجه اعتراض نماید. درصورتیکه وزارت کار به اعتراض پاسخ منفی دهد، متقاضی می تواند به دادگاه شکایت نماید.در زیر توضیحاتی برای راه های مختلف اجازه کار در ترکیه آورده شده است.

اخذ اجازه کار در ترکیه از طریق ثبت شرکت
با ثبت شرکت در ترکیه سهامداران شرکت میتوانند تقاضای اجازه کار و اقامت نمایند. این اجازه کار و دفترچه اقامت هر سال به شرط حائز بودن شروط لازم قابل تمدید است و صاحب آن در صورت دارا بودن شرایط لازم پس از 5 سال میتواند تقاضای تابعیت ترکیه را نماید.

اخذ اجازه کار از طریق استخدام در یک شرکت ترک
با استخدام در یک شرکت ترک فرد خارجی میتواند اجازه کار یک ساله و به تبع آن دفترچه اقامت دریافت نماید. این شرکت ترک باید شروط لازم برای این استخدام را دارا باشد. شرکت ترک باید در ازای استخدام هر خارجی 5 پرسنل رسمی شهروند ترکیه را در استخدام داشته باشد و سرمایه تادیه شده شرکت حداقل باید 100.000 لیر ترک باشد. شرکت ترک شروط دیگری را نیز باید حائز باشد که برای گریز از طولانی شدن مطلب نیازی به ذکر آنها نمی بینیم. در پایان یک سال، این اجازه کار دو سال دیگر نیز تمدید میشود. در پایان سه سال نیز به شرط ادامه کار در همان صنف، اجازه کار فرد تا سه سال دیگر تمدید خواهد شد. در پایان سال ششم فرد میتواند تقاضای اجازه کار نامحدود نماید. همچنین اتباع خارجی که 8 سال بطور مستمر و قانونی در ترکیه اقامت داشته اند میتوانند تقاضای اجازه کار نامحدود نمایند.

اجازه کار مستقل
اتباع خارجی که حداقل 5 سال بطور مستمر و قانونی در ترکیه اقامت داشته اند میتوانند تقاضای اجازه کار مستقل نمایند. در اعطای این نوع از اجازه کار آنچه که در ارزیابی مسئولین امر مهم است، سودمند بودن فعالیت شغلی فرد برای اقتصاد ملی کشور است





نظرات() 




درباره وبلاگ:

این وبلاگ در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی و طراحی داخلی مسکونی و اداری فعالیت میکند.



آرشیو:


آخرین پستها:


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


آمار وبلاگ: